Chocoloco nieuws letter!

Chocoloco; inmiddels alweer vijftien jaar verder en dus een mooi moment om eens terug te blikken op de afgelopen periode. Wat hebben we zoal gedaan? Wat hebben we gerealiseerd? Wie zijn wij eigenlijk?

Bij Chocoloco realiseren wij allerlei  producten in de vorm van verschillende soorten chocola.

Wij bieden meer dan alleen de standaard chocoladeletter; de mogelijkheden zijn eindeloos. De afgelopen jaren hebben we al de mooiste chocolade-producten mogen realiseren: schilderijen, scharen, brillen, hamers, vliegtuigen en blauwe chocola.. Het kan allemaal!

Heb je een feestje binnenkort, moet je naar een verjaardag of krijg je kraamvisite? Selecteer een lekkere reep en je kunt helemaal je eigen verpakking maken met de keuze uit tientallen wikkels. Hoe leuk is het om de hele klas je eigen reep te geven, of alle gasten op je huwelijk? Of gewoon zomaar, of als je iets goed te maken hebt. Wanneer is het eigenlijk geen tijd voor chocola!?

Niet onbelangrijk; al onze producten zijn van Belgische topkwaliteit chocolade en net als onze collega’s/chocoladevrienden ethical trade en UTZ gecertificeerd.

Hiernaast werken wij ook in opdracht van (grote) bedrijven. Zo hebben we roosjes van rode chocola geleverd voor de Walt Disney musical ‘The Beauty and the Best’ en voor Ziggo hebben we een enorm aantal aan eetbare afstandsbedieningen gemaakt. Samen met KPN maakten we van 400 kilo chocola de grootste chocoladeletter ooit en vorig jaar nog overspoelden we Nederland met duizenden bonbons tijdens de beursgang van de ABN Amro Bank.

We timmeren dus lekker aan de weg en zo blijft ons klantenbestand maar groeien!

Toch werd het na vijftien jaar eens tijd om de boel een beetje op te frissen en daarom presenteren wij jullie met enorme trots onze nieuwe website. We hebben het beste van alles gecombineerd tot de leukste chocoladecadeautjes-winkel van Nederland.

Nog een leuk weetje; bij menig kopje koffie in de Nederlandse horeca wordt er een Chocoloco-chocolaatje bij geserveerd!

Dus, mocht je binnenkort er op uit zijn en je kómt er één tegen; laat ons weten wat je ervan vindt!

Een foto maken en plaatsen op Facebook, Twitter en/of Instagram onder de hashtag #chocoloco kan natuurlijk ook!

Natuurlijk zijn wij trots en willen we de leukste chocolade blijven maken maar heel graag doen we dat met jullie! Wat kan er beter? Wat zouden jullie er graag bij willen hebben? Wat is leuk en wat is minder leuk? Heel graag horen we dat. Heb je iets voor ons? Mail het, post het, bel ons, tag ons! Naast onze blogs houden we je via de sociale mediakanalen van Facebook, Twitter en Instagram op de hoogte van onze ontwikkelingen. Doe je mee? Hoe loco ben jij met Choco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *