Directe verzending naar meerdere adressen

Wil je graag dat je chocoladeproducten naar meerdere adressen verzonden worden? Dat kan! Op die manier nemen wij je alle zorg uit handen wanneer je de producten bijvoorbeeld als uitnodiging of persoonlijk bedankje wil gebruiken.

We versturen de producten per brievenbuspost van PostNL naar de adressenlijst, die je ons aanlevert. De meerkosten hiervan variëren op basis van het aantal repen en aantal adressen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Zakelijk bestellen was nog nooit zo leuk

Je kan al onze producten ook perfect zakelijk inzetten! We hebben van ieder product dat te voorzien is van een opdruk de werktekeningen beschikbaar, dus het is heel goed mogelijk om de producten geheel in corporate huisstijl om te toveren.

Dit is al mogelijk vanaf bijvoorbeeld 1 doos chocoladerepen of 25 chocoladeletters voor dezelfde kosten als zichtbaar op de productpagina’s.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Verkopen in je eigen winkel met eigen ontwerp

Wat is er leuker dan je eigen chocoladeproducten te verkopen in je winkel? Tegen gunstige voorwaarden leveren wij ook grotere aantallen chocoladeproducten, welke je tegen interessante marges kan verkopen aan jouw klanten.

Daarnaast is het mogelijk om promotiemateriaal in jouw eigen huisstijl te laten maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan presentatiedozen, etalagemateriaal of volledige vloerdisplays.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Wil je een eigen ontwerp, maar weet je niet hoe?

Mocht je een eigen ontwerp willen, maar je weet niet hoe dat moet, dan zitten onze professionals voor je klaar om je een handje te helpen.

Je kunt direct vrijblijvend contact opnemen via de e-mail, waarna je van passend advies wordt voorzien. Het is ook mogelijk om onze professionals je wensen door te geven, dan kunnen zij tegen een schappelijk bedrag je van een ontwerp voorzien.

Uiteraard worden je van tevoren geen kosten in rekening gebracht, zonder dat je hiervoor akkoord hebt gegeven.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.